Søg
Filters
Den smukke og alsidige Lotus turban fra Christine Headwear i det smukkeste efterårsprint i et flot mix af blå og brændte nuancer.

Lotus turbanen er en alsidig og dekorativ turban, med en smuk Lotus-blomst på siden. Blomsten er fastgjort elegant på turbanen, og de dekorative læg på tværs af designet tilføjer elegance til både sporty og feminint tøjvalg.Du kan lege med forskellige udtryk ved at placere blomsten på forskellige måder, enten på siden, foran øret eller helt fremme i panden for et fyldigt look.

Lotus-modellen er en bekvem Grab & Go-turban, som du nemt kan tage på uden at skulle bekymre dig om styling. Denne Lotus er fremstillet i det lækre Caretech® bambus-viskose materiale, der er ekstraordinært blødt og næsten silkeagtig at røre ved. Udover at være komfortabel og strækbart, er bambus også kendt for sin åndbarhed og termoregulerende egenskaber, som gør materialet perfekt til hovedbeklædning.

Endless Shapes of Blue-printet er et smukt mix af marineblå og cognacfarvede ornamenter formet i et smukt grafisk print. Kombinationen of den kolde blå farve sammen med de varme brune nuancer skaber et ægte efterårslook, som er både klassisk og sofistikeret at se på. Her på Lotus turbanen vil du se at printet er nedskaleret på Lotus blomsten, hvilket er med til at give modellen et stilfuldt look.

Materiale:
95% Viscose (Bamboo), 5% Spandex
Tilgængelighed: På lager
SKU: 5711817013163
399,00 DKK
*
*
*
*