Søg
Filters

Køb hovedbeklædning

Vi har et stort udvalg af hovedbeklædning og parykker til kræftramte kvinder. Vælg mellem tørklæder, turbaner, hatte, kasketter, solhatte, nathuer, strikhuer m.m. Der er et væld af muligheder for både kvinder, mænd og børn.

Vi er certificeret forhandler af det danske mærke, House of Christine Headwear, som vi har et tæt samarbejde med, og vi har med over 300 forskellige styles på hylderne altid alle modeller på lager.

Der kommer nye kollektioner to gange om året, og du kan se udvalget i vores webshop eller kigge forbi salonen, hvor vi har det største, fysiske udvalg af hovedbeklædning i Trekantområdet.

Birgitte er vores specialist, når det gælder hovedbeklædning

Hun kan hjælpe dig med alt fra materialer og pasform til personlig stil. Husk at ringe til os forinden på 61 16 70 06, så vi kan sætte tid af til dit besøg. Hvis du har fået en rekvisition, så husk at tage den med, da du kan bruge den som betaling hos os. Du kan typisk få cirka 3-5 modeller for rekvisitionsbeløbet.

Hvis du ikke har mulighed for at komme til os, kan vi tilbyde dig en videokonsultation via. FaceTime eller Messenger. Her kan vi fortælle dig om de mange forskellige modeller og vise dig dem på et gipshoved. Bagefter sender vi pakken med din nye hovedbeklædning fragtfrit hjem til dig. Hvis du ønsker at bruge din rekvisition, sender du bare et billede af den til os.Er du typen der helst vil prøve varen først, har du 14 dages returret, så længe varen ikke er beskadiget. Du kan du også anvende din rekvisition, hvis du vælger at handle i vores webshop - ring eller send en sms til os på 61 16 70 06,  så sender vi en kode, så du kan handle hjemmefra. Hvis du bruger din rekvisition som betaling online, sender vi naturligvis fragtfrit til dig.

Glæd dig til at dykke ned i både vores basiskollektioner og modekollektioner, der skifter farve og print efter årstiderne. Vores hovedbeklædninger er fremstillet af åndbare og bløde materialer som bambus, bomuld, silke, hør og uld. Derudover kan du glæde dig til at prøve vores helt særlige turban/tørklæde, der er åndbart, let og fugttransporterende med en kølende effekt, der holder kroppens kernetemperatur på 37,5 grader.