Søg
Filters

Hårdonation

Hårdonation er en hjertesag - Overvejer du at donere dit hår?

Der er mange mennesker, der i løbet af livet bliver ramt af hårtab grundet et kræftforløb eller pletskaldethed - og disse mennesker kan få glæde af dit hår, hvis du har lyst til at donere det. Er det ikke fantastisk, at dit hår kan anvendes til parykker, hårproteser m.m. til et menneske, der savner sit eget hår?

Du betaler selv for din klipning, men vi er glade for at kunne hjælpe med at sende dit hår videre til Toftild Hårdonation og projektet Love Is In The Hair. De sørger for, at dit hår går til to vigtige formå: at fremstille parykker til dem, der har mistet deres eget hår og til velgørende formål til de samme mennesker.  Du kan læse mere om Toftild Hårdonation her.

Der er nogle krav til dit hår, hvis det skal godkendes til fremstilling af parykker.

  • Det afklippede donationshår skal være min. 30 cm og gerne længere, hvis du kan undvære det.

  • Donationshåret SKAL være rent, helt tørt og børstet godt igennem inden du besøger os.

Der afsættes én time. Håret bliver samlet i mindre hestehaler inden afklipningen. Derefter vaskes og klippes håret i ny frisure.

Vi udsteder et diplom til dig for din hårdonation.

Hvis du bliver klippet hos os i uge 43 og vil donere dit hår, giver vi pengene, du betaler for din klipning, ubeskåret videre til Knæk Cancer, som du kan læse mere om her.

Online booking 


    


Kræftens Bekæmpelse

Vi arbejder for, at færre får kræft, flere overlever kræft og et bedre liv efter kræft. Få rådgivning som patient og pårørende, find ny viden eller støt sagen.

Klippestedet-parykstedet-knæk-cancer.jpeg