Søg
Filters

Velkommen til Parykstedet

Parykstedet er beliggende i det smukke Grejsdalen i Vejle - blot 5 min. kørsel fra Vejle Sygehus.

Vi er et af de få steder i Danmark, der under samme tag, tilbyder parykker, turban/tørklæder, brystproteser samt tilhørende lingeri og badetøj til kvinder der er eller har været i et kræft forløb.

Du vil opleve en professionel, rolig og imødekommende atmosfære.

Vi serverer altid kaffe, te og kakao og vi byder naturligvis også på et glas champagne eller rosévin.

Der er GRATIS parkering overfor salonen, og der er også busstoppested lige uden foran. Er du gangbesværet, er det stadig muligt at komme ind i salonen - også med kørestol.


En paryk er personlig og hos os får du gode råd og vejledning og din paryk tilpasses specielt til dig. Vi anbefaler, at du booker tid til en GRATIS og uforpligtende konsultation, hvor vi bla. snakker om de mange muligheder, der er for netop dig. Du er også altid velkommen til at ringe til os på tlf. 61 16 70 06, hvis du har spørgsmål. Telefonen har døgnåbent - også i weekenden.

Har du brug for inspiration, råd og vejledning ift. hårpleje, hudpleje og makeup, har vi stor indsigt og erfaring at byde ind med. Vi er certificeret forhandler af La Biosthetique, og alle vores produkter i salonen er derfra. La Biosthetiques produkter har særligt fokus på at forebygge fremfor at helbrede, og vi er begge uddannede biostetikere. 

Særligt ang. 

Vi bærer ved ønske mundbind ved behandlinger af særlige sårbare kunder der er i kemobehandling, og ved farvning af bryn,vipper og voksbehandlinger. Vi spritter selvfølgelig af efter hver kunde.

Følg os på vores Facebookside.